maanantai 22. huhtikuuta 2013

Where is smile, there is life

        Oon niin iloinen taalla, mainitsen tan melkee joka postauksessa, mutta, kylla se vaan pakko on, koska oon vaan niin ilonen. Iloitsen kaikista pienista asioista jotka tulee eteen, kaikista uusista ihmisista jotka tapaan, iloitsen jopa kaikista virheista mita olen tehnyt, mutta selvinnyt niista. Mun piti tanne tulla jakamaan mun iloa. Oon loistannu nyt jo pitkan tovin. Mikaan ei oo saannu mun suuta mutkalle. Tuli myos facebookkiin viikonloppuna kuva niista yllatys synttareista. Siina maa loistan kolmessa kuvassa. Vaikeaahan mua on sielta loytaa, mutta tunnusmerkkina blondi. Synttarisankarinkin varmasti tunnistitte. On siis han, joka on jokaisessa kuvassa. =)
     
                  Sain taas tanaan nauraa huikeasti. Muisteltiin kavereitten kanssa viime viikonlopun bileita ja niita ihmisia, jotka mua yritti iskea. Yks ei ees viittiny vaivautunu puhumaan, vaan nojautui suoraan huuliensa kanssa minun huulilleni, kyllahan se siita aika kivan laimaytyksen sai. Toinen varmasti naki tapauksen ja kysyi edes nimea ja juttelikin aika tovin, muttei kylla sekaan maaranpaahansa paassyt. Kolmas sitte rupes mulle puhumaan suomea(sina olla seksikas)tallaisen kauniin lauseen vetas, oli ihan mua varten opiskellu. Sano myos muutaman sanan venajaksi. Aikas vaikuttavaa, mutten kylla lammenny. Nuista bileista loyty kylla niita latinoprinsseja, mutta ei kylla mun mieleen =DD Oon aina niin ajoissa, ettei kuvatkaan oo viela saapunu koneelle, mut laittelen niita sitten myohemmin =D
            Tanaan koulussa tapahtui kylla kaikenlasta. Sain myos nauraa, kun oltiin yhen kaverin kanssa lounastamassa ja yks poika tuli multa kysymaan- Kaytko saa Assembleia de Deus- kirkossa ja maa sanoin, etta joo kayn. No sitte se kysy, et tunnenko Larissan ja sanoin, etta joo. Ja sitte se vaan haippas, sanomatta mitaan. Hirveen outoa. Ruvettiin vaan nauraan, ja voin kyl kuvitella kuinka noloutunu se oli. Oonhan kummiski se koulun ^kuuluisin^ ja viela kolmannelta, hahahahah, vitsi vitsi, kyllahan maa ihan normaali oon, (melkee)
            Eilen meilla oli kotona Grillaus paiva, etta niin rakastankin niita paivia. Ja host-iska selitti mulle kaiken periaatteen Brasilian grillauksesta, etta voin sita sitten tehda suomessakin. Oltiin sunnuntaina aamulla kirkkokoulussa(opittiin kirjan avulla uskosta), jonka jalleen, meilla oli kuorotreenit. Nii oon ihan unohtanu ilmottaa, etta huonosta aanestani huolimatta, mut laitettiin kuoroon taalla hoilaamaan muitten kanssa. Mun aani todettiin tarpeeksi hyvaksi(onks ne menettany korvansa xD) Ja sielta sitten palattiin kotia syomaan =P

             


           Huomenna koulussa luulen et tulee olemaan erillainen paiva, koska yli upolet luokasta lahtee tutustumaan Goianiaan eri yliopistioihin ja jaan kouluun noin kymmenen muun kanssa, joten luulen et se menee enemman pelleilyks =DD Mut seuraavaan kertaan. Nyt matkani vie punttisalille
ps. punttisalilla on yks niin komea mies, et voi olla et meen joku paiva ulos sen kanssa, aiti varmasti haluais tappaa mut ku lukee tan, mut se on sen arvosta.   
       Kuvitelkaa nyt sellanen komea latinomies, ruskeine silmineen ja hyvine kroppineen <3


                                                         Beijos Laura <3

8 kommenttia:

  1. Tää on niin hauska blogi! :D

    Sä jotenkin kirjoitat niin elävästi ja valoisasti, että voi vaan hymyillä.

    Toivottavasti nää viimeisetkin kuukaudet menee yhtä mukavasti!

    T. 13-14 Brassivaihtari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva jos tykkäät, voit myös laittaa tähän toivepostausta, jos haluut kuulla jostain :) Ja tosi hyvää tulevaa vuotta sullekki, joko tiiät minne päin oot menossa :)

      Poista
    2. Oon menossa Presidente Prudente -nimiseen kaupunkiin São Paulon osavaltioon :)
      Millainen sää siellä muuten nyt on? Näkyykö paljon syksyisiä merkkejä?

      Ehkä mä jossain vaiheessa keksin jotain postausideoita :)

      Poista
    3. Varmasti tosi hyva kaupunki =) No en nyt tiia onko taa niin syksyista, taa on nyt enemmankin sita talvea, tosi kylmaa ja aina valilla vaan alkaa satamaan keskella kuumuutta. Mutta siis Sao paulossa on tosi erillainen ilmasto ku taalla missa maa asun, oon kuullu et siella on viela paljon kylmempi ja sataa enemman.

      Poista
  2. Voi Laura ku tätä sun blogia on mukava lukea, ja ihanaa kuulla, että sulla menee hyvin siellä!<3

    VastaaPoista
  3. Nii on kyllä kiva blogi! :) Ja jaa sää sit hommaat miehen Brasiliasta vai? ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitti =) No en maa taalta aatellu kotia asti tuua, mut vois sita ulos sen kans menna =D

    VastaaPoista