keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

South of Brasil

                    Jatkoa edellisesta. Uudet kaupungit, uudet kokemukset. Tassa postauksessa tulette kuulemaan Porto Alegresta, kirjottaisin Gramadoksesta myos, mutta koska, siita tulisi niin pitka, joten kirjotan nyt erikseen. Fozista suunnattiin siis Porto Alegreen, mutta koska Porto alegreen on pitka matka niin yovyimme kaupungissa nimelta Lajeado. Koko perjantai paiva oli siis taas bussissa istumista.  Lajeadon hotelliyon jalkeen suuntasimme kohti Porti Alegrea, matkaan sinne lajeadosta oli n.3h


                              Porto Alegre

       Porto Alegressa viihdyimme vain parisen tuntia. Meilla oli opas, joka esitti meille Porto Alegrea. Ohjelmassa oli erillaisia tutustumiskaynteja.
       Ensiksi kavimme Porton kirkossa ottamassa kuvia. Hyvana turistina en kylla muista mika kirkko oli, enka oikeen tohi menna veikkaamaankaan, mutta olihan se
ihan kaunis.
       Kirkosta jatkoimme torimarkettiin? En muista mika nimi on suomeksi, mutta siis siella oli tosi paljon kaikenlaista. Ja loydettiin tyttojen kans sielta tuliaisia kotia. Ostimme tarvikkeet, mita tarvitsee chimarraon(brasilialainen kuuma juoma tehty yrteist, muistuttaa teeta) tekoon. Tekoon siis tarvitaan oma kuppi, suodatinpilli ja tietenkin se itse yrtti.
      Aikaa meille ei paljon torille annettu, joten kun saatiin tarivkkeet ostettua, oli jo suunnattava bussille.  
Tiemme jatkui rahamuseoon ja sielta rannikolle. Paivamme paatti jalkapallostadionilla vierailu ja syominen Porton ostoskeskuksessa.
Porto Alegressa oli todella kylma ja koska emme olleet varautuneet, oli viela kylmempi. Itse henkilokohtaisesti en pitanyt Porto Alegresta, koska oli hyvin likainen ja nyrpean nakoinen. Joten en sita pysty suosittelemaan turisteille, ehka joillakin muilla on parempia kokemuksia Porto Alegresta. Heti lounaan jalkeen lahdimme taas bussilla matkaan loppupaivaksi. Suuntanamme oli Gramados.
 
 



                             

                                  Beijos Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti