tiistai 4. joulukuuta 2012

Shopping

                   Eilen tuli niin kiire lahtea tapaamaan Leticiaa, ni jai blogikirjotus kesken, joten jatkan siita mihin jain =) Tosiaan mentiin Letician kanssa kahville, lahelle meijan molempien taloja. Jonka jalkeen kaytiin hakemassa rahaa ja mentiin shoppailemaan. Ei kylla loydetty mitaan, mutta hauskaa meilla oli koko paivan. Se on aina ihanan virkistavaa, kun saa puhua toisen vaihtarin kanssa ja jakaa kokemuksia ja kaikkia. Ja jotenkain toiselle vaihtarille on helpompi kertoa, voin kertoa Leticialle kaikki, siita on tullut tosi hyva kaveri, nainkin lyhyessa ajassa =) Harmittaa vain vahan, etta se lahtee jo helmikuussa, se tekee vain puolen vuoden ohjelman =(
                Toisesta asiasta toiseen, oon tehny hieman ostoksia viime kuussa, en paljon, koska nyt on joulu ja oon menossa Goianiaan, jossa kaikki on halvempaa, niin saastan vahan rahaa sinne =) Mutta loppui paidat kesken, ni paatin sitten kuluttaa niihin vahan rahaa ja vahan lisaa kauneuden hoitoon =)



                                                                                                                                             










Ostin kaksi paitaa aika lailla samanlaisia, takaa vain erillaisia, mutta molemmissa napit ja kangas on samanlainen. Nama paidat on suosittuja taalla brasiliassa, takaa on pidempi ja takaosa jatetaan roikkumaan normaalisti, etuosa taas laitetaan housujen sisalle.
                        Yksi uusi laukku, tarvitsin palvasti, sen mun sinisen jo tosi vanhan laukun rinnalle, ostin pienemman, koska oli halvempi ja ootan, etta paasen Rioon tai Goianiaan, niin ostan isomman

                                       Ja sitten hieman kosmetiikka tuotteita, uusi lakka(ihan paska suomeks sanottuna, mutta myyja suositteli, ensimmainen ja viiminen kerta kun astun siihen kauppaan. Sitten Vultilta Hoitoaine ja shampoo blondeille, tykkaan tosi paljon. Ja viela vultilta puuteri, oon kylla tyytyvainen Vult-merkkiin. Ja Uusi hajuvesi ja ripsivari, molemmat Boticariosta, tasta myos pidan, myyjat tietavat edes jotain. =)
                      Siina ne sitten taisivat olla, en ole ihan sataprosenttisen varma, mutta luulisin. Taas toisesta asiasta toiseen, mutta oon niin ylpea ittestani punttisalin kanssa. Normaalisti jos paatan aloittaa jotain sporttista, se loppuu yhessa tai kahdessa viikossa(lukuunottamatta jaakiekkoa ja golfia) mutta taalla olen kaynyt nyt kahden kuukauden ajan salilla, tassa kuussa koska minuylla ei ole koulua, heraan aina aamuisin 6:30 ja lahden salille. Tulokset ovat myos nakyneet lihaksissa, niihin on kylla tullut vahvuutta. Kaikissa laitteissa nostan jo kaksinkertaiset maarat, esimerkkina jalkaprassi, aloitin 60kilosta, joka on tosi vahan nyt ajateltuna, nyt se on 120. Eilen koitettiin personal trainerin kanssa 150, ei mennyt ihan viela, mutta aion viela nostaa senkin. Tykkaan tosi paljon mun personal trainerista, vaikka vihaankin sita joka tunti. Mutta se kylla tietaa mika auttaa.
                   Tanaan loppui siis virallisesti mun koulu <3<3<3 Ja viiminen portugalin tunti on tanaa, jonka jalkeen voin aloittaa leppoisan elaman ilman opiskelua =) Mutta nyt alan hipsia portugalin tunnille, nauttikaa joulusta, muistakaa syoda joulukalenteria ja pipareita ja luumutorttuja jajajaja kaikkea, maa voin napsia brasilian eksoottisia hedelmia.

                                                            Beijos Laura <3

5 kommenttia:

  1. mulla on samaa lakkaa ja se on ihan paskaa, en tykkaa ollenkaa mut tyyliin ainut mita loytyy, sama muotovaahdon kanssa..jestas .__. en tiia,mennaa paraguaihin ens viikolla, sielta kuulema loytaa normaalejaki merkkeja ni jee :D ja nii, meilla jos aateltais et silikoni hiustuotteissa on huono juttu ni taal kyl lukee isolla et com silicone.. ja just luin jostai blogista et kaikkeista voimakkaimmin kerrostuva silikonityyppi on dimethicone ja kappasvaan mita loytykaan karina-putelin incista. -.- mut boticariosta maki tyksin! Emilia:)

    VastaaPoista
  2. Maa kavin valittamassa tuosta lakasta sinne kauppaan, etta tamako muka hyvaa ja paskat -_- Kattoivat vaan mulkoilevasti....... Maaki meen ens viikolla Goianiaan, kattois sielta paremman =)

    VastaaPoista
  3. ah herkullisia pitsipaitoja <3 alotin itekki blogin, liity lukijaks :) http://sensitiveasabutterfly.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Maki tykkaan =) Tiian, luin, ja yritin liittya lukijaks, mut en loytany paikkaa mista =((((

    VastaaPoista
  5. Jaa oot jo lisanny ton lukijapalstan, nyt loysin, sita ei ollu ekan kerran ku katoin =)

    VastaaPoista