lauantai 15. joulukuuta 2012

Voi ko tassa enaan onnellisempi ollakkaan, elikka mun kauan odottama paketti saapui =) Voitte kaikki vaan kuvitella mun ilon kun nain, keltaisen miehen ovella, iso paketti kourassa. Tottakai aloin heti hyppia innosta, juoksin hakemaan paketin ja meni varmaan kaks minuuttia, ennenku pystyin istua alas ja avata paketin. Paketissa oli suklaata,suklaata ja viela vahan lisaa suklaata ja sitten oli purkkaa, leipaa, pipareita ja piparinteko valineet <3 Lahetaan huomenna Goianiaan ja tehaan siella pipareita. Tanaan on tulutu syotya enemman ku laki sallii, ensimmainen levy meni alle minuutissa, muut levyt saa oottaa joulun jalkeen, ku palaan takasin goianiasta. Mutta kyllahan se fazerin suklaa oli odottamisen arvosta. Se tunne kun 5 kuukauden jalkeen laitat fazerin suklaan palan suuhun, maku on ihan eri kuin se jos voit syoda vaikka joka paiva fazerin sinista =) Tallaiset asiat auttavat kylla valtavasti Suomi- ikavaan <3Toissapaivana oltiin Laetitian ja Joao vitorin kanssa ottamassa kuvia laheisella jarvella, en tajunnu et meilla oli oikeen mallikuvaukset, ne vaan sano et nahdaan tanaan ja otetaan kuvia, ni en laittanu niin hienoja vaatteita, mut mennaan goianian jalkeen uudestaan maa laitan mekon ja Laetitia laittaa mekon ja Joao vitor ottaa meista sitten kuvia =) Talla kerralla maa vaan neuvoin asentoja, miten vois poseerata. =)


                                                 Voisin etta, niin ihania ihmisia ku olla ja voi <3
                                         ps. onko kellaan kokemuksia pipareista ilman siirappia =)

                                                                     Beijos Laura <3

5 kommenttia:

 1. Pipareista ilman siirappia tulee vaaleita ja hieman eri makuisia. Siirapin sijaan voi käyttää myös ruskeeta sokeria jos haluaa pipareille tummemman värin. Netistä löytyy kaikenlaisia ohjeita.

  VastaaPoista
 2. Kiitti, pitaapa laittaa korvan taa, ku niita leipoo =)

  VastaaPoista
 3. saa täältä brasseista siirappia, sen nimi on melado tai melasso tai joku semmonen :D sitä on jotain ihan nestemäistä versiota jota en oo nähny ja sit muovisessa purkissa (nutellojen ym. lähellä kaupassa) semmosta "mössöä", joka kyllä toimi leipoessa ihan hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Eika, nyt kyll pelastit mun leipomukset, kiitti ihan sikana, joko oot leiponu pipareita taalla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, mulla on jääny tää huomaamatta kokonaan... :D HIEMAN myöhässä siis vastaan mutta joo, leivoin mä joulukuussa pipareita :D

   Poista