maanantai 31. joulukuuta 2012

Goiania part2

Jatkoa edellisesta postauksesta..........

Tiistai 18.12
Paiva omistettu mun hiuksille =) Eli kavin lounaan jalkeen varjayttamassa mun hiukset osa1. Koska ne varjattiin kahteen kertaan. Ekaksi varjattiin tummemmaksi ja sen jalkeen toisena paivana laitettiin raitoja. Mullahan oli ihan platina blondit ja mulle laitettiin vaaleanruskea vari paahan. Itku meinas tulla, ku katoin ittea peilista uudestaan tummilla hiuksilla, koska olihan se huikea muutos. Viikonkin jalkeen viela katsoin vieroksuen itteani peilista =) Tossa kuva valivaiheesta, mutta kuvassa hiukset nayttavat vaaleammilta kuin ne olivat luonnossa, johtuu ihan salamankaytosta ja kampaamon valosta.
  Illemmalla mentiin Raquelin ja  host-aitin siskon Livian kanssa yhdelle pitkalle kadulle, joka oli taynna  halpoja kauppoja. Mutta mun huonon onnen takia kaikki oli suljettu, joten se oli vaan sellanen pieni lenkki.

Keskiviikko 19.12
Keskiviikkona menin Host-aitin kanssa shoppailemaan, kierreltiin keskustassa. Ja tallaisia loytyi talla kertaa



valkoinen paita(12e) kelloja tuliaiseks(6Michael Korsin ja yks chilipeppersin) Sori tytot nyt jo tiiatte millasia on, mut voitte jo alkaa valita(Alisa,Taru, Anette ja Linda) xDDD
helpottunu olo ku osa tuliaisista jo ostettu =DD


               














Ja ostin viela Raquelin joululahjaks ihanan lutuse pikkusen sopon mekon <3

Torstai 20.12
Torstaina, ei menty minnekkaan, oleskeltiin kotona, katottiin elokuvia ja syotiin. Lounaan aikaan muut sitten saapui Rio verdesta.

Perjantai 21.12
Perjantainakaan ei tapahtu mitaan oikein erikoista, kaveltiin kadulla ja ihailtiin Goianiaa isoa kaupunkia =)

Ja nyt mun kirjotusinto loppu ja kerron lisaa toisena paivana =DD Tanaan on uuden vuoden aatto ja me mennaan perheen kanssa kirkkoon.
 
                                                                     Beijos Laura<3

1 kommentti: