perjantai 4. tammikuuta 2013

Goiania part3

       Kirjotan nyt loput asiat Goianiasta, paapiirteittain, elikkas tarkeimmat asiat vain, koska mulla on viela niin paljon asioita Brasiliasta, joita haluan teidan kanssa jakaa =)
       Siita on pitka aika kun viimeksi kavin elaintarhassa ja voi sita riemun ja naurun maaraa ku paasin taas elaintarhaan(omieni joukkoon) =DD Siella oli varmaan 50erillaista papukaijalaatua, en tienny et niita ees on niin paljon, maa suurinpiirtein tiesin vaan yhden. Sitten oli kaikki pantterit ja sun muut kissat, oli oikein lutusia ja mua peloteltiin Amazonilla sitten, etta aattele sitten ku meet sinne ni siella naat niita sitten enemmankin. Tiian joo et Amazonissa on kaikki maailman elaimet, mut siks se vasta jannaa onki =)
















Loydettiin myos lapsiparkki, oon kaivannu tata touhua =)



                               Paatin sitten etta tuon tallaisen tuliaiseksi Amazonista, ois niin sopo
       Paiva Elaintarhassa oli kerrassaan mahtava, loysin niita tavallisia elaimia, mita suomestakin loytyy ja loysin myos niita epanormaalin nakoisia, joita loytyy vain Brasiliasta.
      Joulunaikaan kaytiin kirkossa kuuntelemassa kauneimpia joululauluja. Ihastuin totaalisesti. Voitte vaan kuvitella sadan aanen kuoro vetaa portugaliks samoja lauloja mita maa jo tiian suomeksi ja viela loppuun Happy Day kappale. Oli jotain niin kaunista.
               Jouluaattona tehtiin piparkakkutalo. Brasiliassa ei niin sanottua jouluherkkua ole, mutta ne ihastuivat pipareihin. Tehtiin kaikki yhdessa ja syotiin se sitten jouluruokailun yhdeytessa. Jouluruokailuun kuului kolmea erillaista lihaa, riisia, papuja ja salaattia. Joulupaiva istuttiin kotona paiva ja illalla kaytiin uimassa, etta ei oikeen mitenkaan erikoinen joulu, perhe yhdessa se tarkein asia. Tallainen siis tuli piparkakkutalosta.

  Loman lopuksi kavin viela viimeistelemassa hiukseni ja tassa kokonainen muutoskuva.

          Tein toki myos enemman ostoksia, mutta lahinna ostin hamen, farkut lisaa paitoja ja koruja, ja suoritusraudan, joka oli yllattavan hyva. Mutta nyt tama tytto menee ottamaan paivaunet, alkaa taa kuumuus vasyttamaan pikkuhiljaa =)
         Ps. Rioon alle kuukausi, oon niin innoissani =)
                                                                  
                                                                       Beijos Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti