sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mais bronzeada =)

viikonloppu takana ja elama hymyilee =)))) Eniten oon innoissani kuinka paljon rusketuin tunnissa, tata pitaa nyt hehkuttaa joka paikassa xD Jos sita menis tanaan ottaan lisaa varia =) mut tosiaan siita viikonlopusta no perjantaina ei jaksettu enaan menna mihkaan illalla, ni jaatiin kotiin ja tehtiin jalleen kerran mutakakkua =) tehaan sita tanaanki koska on isanpaiva =) mutta lauantaina sitte tapahtu vaikka ja mita.....=) Ekaks aamulla siivottiin koko talo maa pesin kaikki ulkolattiat ja muut pesi sisalattiat, vahan erillainen pesutapa ku suomessa....taalla on nimittain kaikkialla laatat lattioilla ni heitetaan vaa vetta joka paikkaan ja hinkataan =) no sitte ku kaikki oli valmista ni paatin menna ottaan arskaa ja kohta sainkin kaveriks nuorimman siskon Racquelin(en oo sata varma kirjotetaanko se noin)=)


no arskan jalkeen, lahettiin sit Amandan kans hakeen kaupasta jatskia ja guaranaa ja ku tultiin takas Ruth paatti pitaa meille liikuntatunnin ja se toimi valmentajana =DDD Se oli oikeesti tosi hauskaa, Rutrh yritti olla tiukka, mut ei se oikeen onnistunu mun ja amandan kans xD No pari kuvaa siita todisteeks 


tehtiin vahan miesten punnerruksia =P

tai siis yritettiin teha, siirryttiin sitte naisten punnerruksiin =DDD

sitte hypittiin 50 kertaa ps. kuva on pieni ja vahan tumma mut huomaatteko oon ruskeempi =P
sitte tehtiin kaikkee muutaki, mut niista ei ollu julkaisu kelpoisia kuvia, noiki kuvat oli saiina ja siina =))))
Ja vahan ehtiny aurinko laskea kuvien valissa =P

Illalla mentiin sitte sellaseen pizza paikkaan, joka oli mulle ihan uus....... me istuttiin poyissa ja siella kaveli tarjoilijat pizza lautasten kanssa ja sit ne aina tarjoili pizzaa poytaan ja jos halus sita pizzaa ni tarjoilija aina anto yhen slicen ja se oli niinku sellanen syo niin paljon ku jaksat paikka, en tiia tajusitteko mut kummiski =) Maa maistoin muun muassa pizzaa, jossa oli Sipulia, tomaattia, juustoa marenkia ja mansikoita se oli outoa ja pahaa ja sitte maistoin pizzaa, jossa oli suklaata ja jatskia, ja se oli sairaan hyvaa, haluun suomeenki sita pizzaa <3 ja sitte muunlaisia, mut ne oli ihan tavallisia =) ku oltiin syoty ni mentiin ulos ottaan kuvia =)



salama osu muhun, siks naytan vaaleimmalta xD




Siina oli vahan kuvia, huomasin muutes et mulla on aina sama ilme xD Mut ei voi mitaan =P Tanaan mennaan viela kirkkoon ja huomenna takasi kouluun....Mutta nyt taijan menna jatkaan arskan ottoa =)

   Beijos Laura <3

4 kommenttia:

  1. Tuo auuringon otto kuulostaa niiiin ihanalta! Täälä sitä ei paljoa oteta :D

    VastaaPoista
  2. Hahhahaa, maa koitan ottaa joka viikonloppu ja miksei viikollaki aina koulun jalkeen, mut valkosena maa taalta en tuu =P

    VastaaPoista
  3. me ruvetaan käymään solariumissa joka päivä !! katotaan kummat on ruskeempia ! no ei ! ihanaako saat ruskettua siellä ! :)

    VastaaPoista
  4. hehehee.....jeps, saan vahan varia pintaan =)

    VastaaPoista