sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vamos falar portugues

Tallainen pikapaivitys mun kielitaidon muuttumisesta. Tassa videossa alapuolella naatte hieman muutosta, ihan jarkyttavan kuulosta vielaki toi mun portugali ja viela enemman videol ku luonnos, ku hirvee kammo olla kameran eessa, eika keksi mita sanois =DD Sitte mun suomenkielihan on yhta jankyttamista nyt, kaikil vaihtareille sit tiedoks et pahimmassa tilassa suomen kielikin voi unohtua =D


Eipa mulla sitte oikeen mitaan erikoista oo tapahtunu nyt vahaan aikaan, vielakin on perhe pysyny samana ja oon hypanny keskustassa melkeen joka paiva hoitamassa ongelmaa pankin ja internetin kanssa. Tuostakin nakee et on mun portugali jo huomattavasti parempi, koska pystyn yksin ratkaisemaan ongelmani ja riitelemaan postin kanssa =P Viime viikollahan ostin tabletin, ihan vain helpottamaan yhteyden ottoa ja siihen pitais nyt ostaa internetti. Mutta se kun on niin hankalaa CPF takia.
         CPF on siis numero joka kaikilla brasseilla on, sita numeroa tarvitset jokapaikassa myos jos haluat ostaa muistitikun, se vastaa suomen sossulkua, vaihtarit sen saa kun saavat idententtikortin, jossa sitten tulee kestamaan, oon itte oottanu sita nyt 7kuukautta ja tuskin tulee edes saapumaan.
        Kavin myos ostamas lentoliput Etelabrasilian matkalle, sekin on niin pian oon ihan innoissani =) 4kuukauden paasta tulen takaisin teidan joukkoonne, haleja ja pusuja sinne asti =)

                                                       Beijos Laura <3            

5 kommenttia:

  1. Voi laura raasu, miten me voidaan kommunikoida enää ku tuut kotia :--( No onneks sun nauru ei takulla oo muuttunu!!! =)) ikävä hali ♥
    p.s. voikko ottaa ton numerokoodipaska systeemin kommentoinnista pois koska kestää viis vuotta kommentoida jotain! Thänks :)

    VastaaPoista
  2. Voi ku kiva video! :-) Vähänkö portugali on kivan kuulosta! :-)En kyl ymmärtänyt mitään, hahah :-D

    VastaaPoista
  3. Mullaki ihan hirvee ikava!!!! Muaki arsyttaa, mutten tiia mista vaihtaa, kkkk xD Ja kiitoksia, maaki tykkaan siita ihan hirveesti, viela natimman kuulosta ku puhuu ilman aksenttia =)

    VastaaPoista
  4. Kylläpä haastattelija puhui nopeasti :) No onneksi vastauksista sai paremmin selvää :D

    VastaaPoista
  5. Se on ku toisen suusta tulee ku vettä vaa ja toinen saa änkyttää hitaasti et saa puhuttua :D

    VastaaPoista