torstai 7. helmikuuta 2013

Rio De Janeiro part 2

                Jatkuu edellisesta. Viime postauksessa kerroin lyhesti Rion kaupungista ja kuvilla parista ensimmaisesta paivastani. Nyt jatkan kolmannesta paivasta, joka starttasi kayntiin Samba ja Funk tunnista yheksalta aamulla. Samban kaikki varmasti jo ennestaan yhdistaa Brasiliaan se on niin kuuluinen taalla ja lahes kaikki osaavat sita tanssia. Itse ihastuin totaalisesti sambaan ja sen musiikkiin. Toinen kuuluisa tanssi taalla on funk, mulle tuli tutuks vasta taalla Brasiliassa. Funk on suomennettuna perseenheilutusta, joten se on aika lailla naisten laji, voitte klikata youtubeen sanan funk, ni ymmarratte mista on kyse. Mun mielesta se on suoraan sanottuna seksia tanssilattialla. Ei oo samanlaista perseenheilutusta ku suomessa, taalla versio on paljon raaempi.
               Multa molemmat sujuivat ihan kiitettavasti. Hikeahan siina kaikki menetti ihan kivasti. Mutta sen nyt voi uskoakkin kun 45ihmista tanssii taysilla pienessa salissa, se oli silleeniinku liikutit jotain osaa vahasen ni hirvee virtaus ihosta pihalle. Tassa vahan kuvia meidan tunnista.


kaiken sen hikoilun jalkeen yhteiskuva =DDDDD
                  Tanssitunnin jalkeen suunnattiin ilman suihkua suoraan favela Santa Martaan. Favellat ovat siis slummeja. Elama on karua ja vaarallista. Ihmiset jopa tappavat saadakseen rahaa. Michael Jacksonin yhden musiikkivideon patka on kuvattu juuri tassa favelassa. Mentiin hissilla ylos asti ja nahtiin huikea ero favellan ja normaalin valilla. Ero on sanoinkuvamaton, kuin siihen olisi vedetty raja. Toisen puolen talot matalia kopperoita rakennettu ties mista loytotavarasta ja toisen puolen kerrostalot hulpeaakin hulppeaa betonia jsv. Tama naky avasi kivasti silmat kuinka hyvin itsellaan on elama. Aina pitaa valittaa, mutta taman jalkeen voi vain olla tyytyvainen. Kuvat taas kertovat enemman kuin tuhat sanaa, joten tassa myos teille pieni pala favelaa.

tasta naette huikean eron tasojen valilla

                  Taman jalkeen mentiinkin sitten biitsille =) Paasi vihdoin ottamaan sen hien ittestaan pois. Paastiin rannalle ja syotiin, uitiin, otettiin kuvia ja tehtiin tallaiset meille.
hiekka veistoksia
                         
             Perjantaina mentiin seitsemannen ihmeen luo ottamaan kuvia ja ihailemaan maisemia, vaikka sumuista olikin. Harmitti kylla etta paivana, jolloin mentiin Christ Redentorin luo oli sumuista, jonka jalkeen suunnattiin aluelle, jossa tullaan jarjestamaan Rio De Janeiron kuulut karnevaalit ja viela vierailtiin maracanan stadiolla, jossa tullaan pitamaan vuoden 2014 jalkkiskisat.








viela rakennuksessa oleva maracanan stadioni
 Nyt tulee kylla pitka postaus, mutta laittelen viela loppuun kuvia reissujen varrelta, ihmisista ja muusta kivasta. Joka ilta kaytiin myos ravintolassa syomassa ja tottakai napsittiin siellakin sitte kunnolla kuvia =)

viro, meksiko, suomi, tanska

Ihan parhaat ihmiset <3












neiti slovakia part 1

neiti slovakia part 2



 Sen pituinen se, kysymyksia saa heittaa, jos on enemman kiinnostusta Rio De Janeirosta, tai muusta asiasta saa toki kysya =)

                                                                      Beijos Laura <3

2 kommenttia:

  1. hei ei toi santa martan favela oo se isoin :D isoin oli se yks mistä ajettiin sillon bussilla ohi. mut kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Herttinen hyva ku sanoit, kyllapas tuli iso virhe =DDD Pitaa kyl muuttaa etten jakele taalla vaaria tietoja xDDD

    VastaaPoista