maanantai 17. kesäkuuta 2013

Spending my last days

        Aikahan on kulunut niinkin nopeasti, etta jaljella on vain 13paivaa. Eli kahden viikon paasta tulen jo koti Suomeen. Jos jarkevasti ajatellaan niin kahden viikon aikana ehtii tehda viela vaikka ja mita ja aikaa on viela paljon. Mutta voin ainakin itse myontaa ja varmasti muutkin vaihtarit, etta kylla siina tulee sellainen olo, etta kaikki maailman asiat pitaa saada tehtya kahdella viikolla, kaikki mika on jaanyt tekematta niilla  11kuukaudella, taytyisi tehda nailla kahdella viikolla, muttet loppujen lopuksi sitten tee yhtaan mitaan.
        Tassa hyva esimerkki, meen kouluun puoliunessa ja nukun aina valilla tunneilla. En oo se energinen itteni, joka palapattais niitten kavereitten kanssa siihen malliin, etta tuskin enaan koskaan tullaan nakemaan. Saavun kotia ja painan pakarani nihkeiseen tietokonetuoliin, jossa sitten istun seuraavat 2tuntia, puhuen suomikavereitten kanssa, joitten kanssa minulla on mahdollista puhua monet vuodet tasta eteenpain tai katsomalla elokuvia yksikseni(ihan niinkuin en voisi sita viikonloppuisin elokuvissa kavereitten kanssa tehda)Kun samaan aikaan oisin voinnut palata iltapaiva kouluun ja nauraa brassikavereitten kanssa. Kayn puntilla raatamassa itteni ruville, tuloksia saamatta, kylla ne samat vaihtarikilot viela lanteilla roikkuu. Palaan kotia ja istun telkkarin eteen katsomaan saippuasarjoja, jonka jalkeen menen aikaisin nukkumaan, etta jaksan taas menna seuraavana paivana vasyneena kouluun. Se on vain se karu totuus vaihtarin viimeisista viikoista. 
        On mulla kylla oikeestaan suunnitelmia talle viikolle. Pitaahan mun ne laksiaiset jarjestaa. Tuli vain hieman ongelmia mutkaan. ensimmaisten suunnitelmien mukaan, mun piti lahtea Goianiaan sunnuntaina, joten olisin jarjestanyt laksiais-synttarit silloin lauantaina. Mutta koska host-aitillani on koe sunnuntai aamuna goianiassa, niin menemmekin jo Lauantai aamuna goianiaan. Siirsin sitten laksiaiset tulevalle sunnuntaille, jossa ilmeni uusi ongelma, luokastani puolet menee tekemaan kokeen toisiin kaupunkeihin eivatka paase tulemaan. Ratkaisin kylla ongelmani aikas hienosti, vaikka oonkin viela vahan surullinen, koska kaikki eivat paase sunnuntaina.
        Laksiaisethan tulevat siis olemaan tulevana sunnuntaina
kirkkokavereitten, ulkopuolistenkavereitten ja koulukavereitten kanssa, ketka nyt sitten paasevatkin. Teemme piknikin, taloni lahella sijaitsevaan puistoon. Itse valmistan ruuan ja hommataan kaikkia peleja sinne ja muuten vain pidetaan hauskaa. Laksiaisten kanssa pidetaan myos synttarini, joten puhaltelen myos kakkua =P Sitten ens viikolla vien kakun kouluun viimeisena paivana ja hyvastelen ihmiset ja viimeisena iltanani taalla Rio verdessa menen ulos kavereitteni kanssa, jotka eivat tuolloin sunnuntaina paasseet. Joten kyl mun mielesta toi toimii aikas hyvin =) Joten oon Happy Happy.
 Huomenna ajattelin lapsia keskustaan ostamaan jo jotitain tarvikkeita sunnuntaita varten ja loppuviikosta, haen sitten ainesosat ja aloittelen leipomaan pikkuhiljaa, jos saa vain suosii kaikki tulee menemaan taydellisesti =) Ens viikon alussa kayn sitten ostamassa matkalaukun ja aloitan pikkuhiljaa pakkailemaan mun tavaroita sinne. Mulla on tallainen hieno plaani. Virallisestihan saisin ottaa vain yhden 23kilon matkalaukun, joka on ihan hullua edes ajatella, miten voisin ottaa mitaan mukaan. Joten paalaukkuun pakkaan kaikki tarkeimmat jutut ja toiseen matkalaukkuun pakkaan kaikki, mitka haluaisin ottaa mukaan suomeen. Lentokentalla sitten jos he kaskevat maksaa toisesta, jatan sen vahemman arvokkaan tanne brasiliaan. Toivotaan etta siella on miesvirkailija =P
     

  Mun lentolippuhan on kans jo saapunut, menen siis lontoon kautta ja lento kestaa noin 24tuntia plus viela se minka matkustan suomessa junalla lahemmas kotikaupunkia =) Siis ku maa vaan en osaa kirjottaa enempaa, koitan sitte joku toinen paiva kirjottaa maismais, voisin nyt jatkaa sunnuntain suunnittelua. moiksmoiks.

ps. Eilen jaksoin oikein laittautua ja ottaa kuvia ihana Brasilian lipun kanssa, niinkuin nuista valikuvista huomaattekin =)

                                                                 Beijos Laura <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti