sunnuntai 25. marraskuuta 2012

                 Heissan! Suosittelen kylla lampimasti kaikille vaihtariks menoa. Tama viikko on ollut ihan tavallinen, mitaan erikoista ei ole tapahtunu, mutta keskityin yksi paiva miettimaan, mita kaikkea olen oikein kokenut, kuinka tarkeita kavereita olen saanut, haluanko viela kotia vai en ja itseasiassa, tuossa koti kysymyksen kohdalla, mietin vahan pitempaan, haluaisin nahda kaikki ihmiset, nukkua edes yhden yon Suomen kodissa, omassa sangyssa, syoda mahan tayteen ruisleipaa ja muita suomalaisia herkkuja, pelata jaakiekkoa, golfia, menna rantasaunaan jne. mutta samaan aikaan en halua viela hyvastella uusia kavereitani taalla, haluan viela olla host-perheeni kanssa, haluan syoda brasiliaista ruokaa ja viettaa brasilialaista elamaa. En sanoisi, etta vaihtarina olo on helppoa, mutta ainakin se on kokemisen arvoista ja suosittelen myos enemman vuodeksi lahtemista kuin 6kuukaudeksi. Aika menee tosi nopeasti, ehka vahan liiankin. Olen ollut taalla nyt tasan 4kk, joka tuntuu ihan kuukaudelta, kohta on Suomen itsenaisyyspaiva, sitten joulu, Uusivuosi ja sitten onkin enaan 6kuukautta =( Samaan aikaan surullista ja iloista......Ja haluan todellakin olla taalla vuoden,Brasilia on ihana maa ja tykkaan mun kaupungista Rio Verdesta, joten alkaa pelatko, etta tuun aikaisemmin =DD

      Vahan mun viime viikosta. Viime viikonloppuna kaytiin kattomassa Twilightin uusin elokuva ja tekis niin mieli puhua taalla siita myos, oli se niin hyva, mutta tiedan, etta tata blogia lukee ihmiset, jotka ei ole sita viela nahnyt =) En sitten viihti. Torstaina meilla oli koulussa Thanksgiving Day enkun tunnilla ja leivottiin sinne erillaisia amerikkalaisia herkkuja. Maa tein omenapiirakan, eli Apple Pie. Tassa alhaalla kuva meijan luokasta ja mun tortusta.
         


         
 Eilen oltiin mun siskon kaverin synytymapaivilla ja aamulla leivottiin amerikkalaisia pannukakkuja, oli kuulema hyvia ja maistu ihan oikeille, eli onnistuin =) Koulussa perjantaina tapahtu jotain niin outoa. Unohtelen aina valilla joitain Suomen sanoja, mutta viime viikolla unohin suomen kielioppia xD Mun kaveri kysy multa, etta miten sanotaan Livro de fisica( =fysiikan kirja) Maa aloin jo sanomaan, mutta sitten tuli sellanen totaalinen unohdus. Koska aloitin sanalla kirja ja aloin miettiin mika hitto on se pikku sana tossa valissa.  Enka yhtaan muistanu etta se pikku sana tai kirjain tulee fysiikka sanan loppuun.......Jouduin kotona sitten kattoa googlesta. Tama on jo pelottavaa.....mutta meen nyt syomaan aamupalaa ja sitten pitaaki jo menna Amandan kanssa kauppaan.

                                                                   Beijos Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti