tiistai 19. kesäkuuta 2012

i`m coming Rio Verde :)

Mää sain perheen ja sijoituspaikan Brasiliasta. Oon ihan innoissani jajajajaja rupes jänskättään :P Nii tosiaan en oo kuullu mun järjestöltä vielä mitään, mutta tulin töistä illalla kotia siinä puol yhentoista maissa. Ja päätin sit kummiski vielä käyä naamakirjassa ihan pikasesti.(onneks kävin :P) Huomasin siinä sitte heti, että mulle oli tullu muutama kaveripyyntö, katoin sit nopsasti et keitä ne on ja siinä oliki lista brasilialaisia sukunimiä :) Ei tarttenu kauan miettiä, keitä ne oli :) Yhtäkkiä mun väsymys muuttuki energiapakkaukses ja hypin ympäri taloa kertomassa kaikille mitä just tapahtu :) Rauhotin itteni siinä yhentoista maissa ja rupesin kattoon mun uuen perheen kuvia. Siinä kaiken hälinän keskellä mun tuleva host äiti alko puhumaan mulle :)

Nii siitä mun perheestä. Mulla tulee olemaan hostmama ja hostpapa ja sit kolme siskoa. :) nuorin on neljä ja sitte toinen 13 ja vanhin on 16. Tuun siis asumaan Rio Verdessä, se on ihan brasilian keskellä. Kerron sitte myöhemmin lisää. :)

toi punanen piste on Rio Verde :)
PS: 35 YÖTÄ <3
Beijos Laura

4 kommenttia:

 1. tuohan näyttää aaaaikas kivalta paikalta!!! =DD

  VastaaPoista
 2. Katoin kans, että ihan menevän näkönen paikka..:)

  VastaaPoista
 3. Jep :) vaikkei rantaa ookkaa, ni ei kyllä haittaa yhtään, ku oon kuolannu noitten kuumien vesiputousten ja ihanien maisemien perään kielipitkällä :) Ja oon jo nyt saanu sieltä kavereita, että kaikki on kyllä tosi ihania ihmisiä :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa kyl tosi kivalta toi Rio Verde ja sain muuten nyt itekkin tietää mun perheestä kaikenlaista vihdoinkin :)

  VastaaPoista