tiistai 8. toukokuuta 2012

Ola amigos! :)

En ois koskaan uskonu, että mää rupeaisin kirjottaan blogia(nimimerkillä. en osaa kirjottaa, joten älkää oottako mitään hienoja tekstejä :)). Mutta nyt ku toi vaihto-oppilas vuosi ilmesty mun elämään, ni haluan jakaa sen muittenki kanssa(siis niitten joita kiinnostaa) . Koitan myös käyttää mun blogissa kuvia paljon, jos se on mahollista. Ei hän sitä koskaan tiiä mitä tulee tapahtumaan :). Mutta joo ehkä tää saarna riittää tältä erää ettette kyllästy, mutta voisin nyt avartaa teille mitä on tähän mennessä tapahtunu(voitte siis skipatakki tän osion, jos ei kiinnosta). 

Vaihtarijärjestö jonka kautta lähen Brasiliaan on STS. Jota kyllä voin suositella kaikille, palvelu oli nopeaa ja mutkatonta. Elikkä lähetin hakemukset STS:lle joskus helmikuun aikoihin ja jo niitä hakemus lappuja oli PALJON. Sen jälkeen mulle soitettiin haastattelusta, joka oli kokkolassa. Haastattelu koostu 6 lapusta ja se oli enkuks. Ekakshan se tuli pienenä shokkina, mutta ei se sitte jälkeenpäin ees ollu niin paha. Haastattelun jälkeen piti vaan oottaa hyväksyntää. Ja voi kuulkaa ku sähköpostiin tuli viesti STS:ltä missä luki onneksi olkoon, ni kyllä mää kiljuin ja juoksin ympäri taloa, mutta ei siitä sitte mitään. Niitä lappuja, jokka piti täyttää tuli SUPERPALJON, mulla meni noin viikko-kaks et sain ne täytettyy ja lähetettyy. Sitte toissa viikonloppuna meillä oli lahessa valmennusviikonloppu, jossa tapas kaikki muut STS vaihtarit ja siellä oli kyl kivaa ja sain paljon informatiota sieltä mm. sen että matkustan yksin Suomesta Brasiliaan :( Kukaan muu ei tahtonu Brasseihin, outoo, koska mun mielestä se on tosi eksoottinen ja ihana maa. Mut tosiaan nytte vaan oottelen, että saan tiedon mun hostperheestä ja mihin Brasseihin mää sijotun, jänskättää :) Ja kuulin myös valmennustilaisuudes, että tieto isäntäperheestä voi tulla pari viikkoa ennen lähtöä ja tieto millon lento lähtee voi tulla PARI PÄIVÄÄ ennen lähtöä. Mut se lento sijoittuu jonnekki elokuun puolelle. 

 Alotin tän blogin kirjottamisen nyt jo, koska sitte kesällä on niin paljon vilinää ja vilskettä, etten välttis kerkee tehä tätä ja jakaa kaikille tutuille. :)  Emmää nyt muusta aatellu vielä kertoa, kaikki ajan kanssa :) Loppuun vielä muutama kuva :) Ps: tähän voi laittaa sitte, että mistä haluatte että kerron mun vaihtovuoden aikana, koitan sitte sen vuoden aikana kertoa kaikesta :)


Nää päällä lentokentälle, aika kirkkaat, mutta ainaski mut tunnistetaan :)
STS:n kaikki vaihtarit :)

 

5 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. "aika kirkkaar mut ainaski mut tunnistetaa":----D
    Kyllähän sut tunnistaa ku pää on kaikkien muiden päiden yläpuolella :DD

    VastaaPoista
  3. Oon itekkin lähössä brasiliaan 2012-2013 , mutta exploriuksen kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö siistiä :) Tiiäkkö yhtään vielä minne päin meet?

      Poista